RESIDENTIAL COMPLEX CALLE ESLAVA

Location: Málaga

Author: José Seguí Pérez. Architect ESTUDIO SEGUÍ

Project date: 2006

Located in the new urban areas that have been generated around the new “María Zambrano” high-speed train station, this building has a mixed residential and tertiary use. This mixture of tertiary and residential uses is reflected in its façade designs, with the first three floors being glazed to adapt to the modulation of the offices and the rest of the residential with a ventilated façade of “fossil” stone, finishing off the top floor with an area of penthouses with pergolas and concrete sunshades as a volumetric delimitation of the complex.

 The proposal occupies half of an enclosed block with its interior landscaped courtyard that acts as a “hallway”, connected to the accesses from the street to distribute the circulations to each of the entrances of the tertiary and residential complex independently.

Pin It on Pinterest

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar