Institute of Education “Luis Carrillo de Sotomayor”

Location: Baena, Córdoba

Author: José Seguí Pérez. Architect
ESTUDIO SEGUÍ

Date: 2007

Commission: by Public Competition of Baena Council Hall and the Ministry of Culture of the Junta de Andalucía

Built Area: 1.900 m2

Its general floor is developed functionally around a central space where the sports and recreation areas are located as a label of all the edification.

The project is located on a municipal plot of the Baena expansion, for the construction of the Luis Carillo Teaching Institute of Sotomayor, in Baena (Córdoba). Its interior organization is structured by zenith illuminated galleries that provide light and natural ventilation to the totality of the rooms and classrooms by means of stairs located strategically in that organization of “gallery-corrala”, that organizes all its interior functionality obtaining a controlled illumination and ventilation in The interior of these galleries. The use of materials of prefabricated elements in facade and interior elements of separation of high resistance for the proper maintenance and use of the building is of note.

Pin It on Pinterest

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar