Athletics Pavilion

Location: Antequera (Málaga)

Author: José Seguí Pérez. Architect
ESTUDIO SEGUÍ

Date: 2007

Commission: by public competition convened by the Ministry od Tourism ans Sports of the Regional Goverment of Andalusia.

Built Area: 16.800 m2

It should be noted that the use of general services is shared for both the covered and discovered pavilions; The track of athletics is adaptable in its requirements of peraltes by hydraulic systems that allow its multifunction; And the natural lighting is controlled in each of its facades of metal panels by means of holes that like “embrasures” drill the box with the intensity that requires the orientation of each side of the same.

A grooved concrete base finishes as a base to collect the unevenness of the terrain where it is located. A spatial structure covers the entire Pavilion, including its changing rooms and collective rooms, as well as complementary training tracks. Finally, it is important to emphasize athletics tracks with hydraulic protrusions that adopt their curvatures to the requirements of the homologations of international brands.

Pin It on Pinterest

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. más información

Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.

Cerrar